Begivenheds dato: 
Fredag, 1 december, 2017 - 14:00 til 17:00

Første fredag i december 2017 holdt vi julehygge for alle, der besøgte dyrehospitalet om eftermiddagen.

Der blev serveret glögg og æbleskiver, kaffe og småkager - og det blev en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor mange lagde vejen forbi midt i juletravlheden :-)

At der var tilbud på alt vores foder, var der selvfølgelig også mange, der benyttede sig af.

Vi tænker at gentage successen næste jul :-)

 

 

 

 

 

 

Dyrlæge og kat
Begivenheds dato: 
Mandag, 13 november, 2017 - 08:00 til Fredag, 17 november, 2017 - 17:00

GRATIS SENIORCHECK AF ALLE HUNDE OG KATTE OVER 7 ÅR I UGE 46...

Rigtig mange hunde- og katteejere lagde vejen forbi os i ugens løb, for at deres kæledyr kunne få en grundig sundhedsundersøgelse af en af vores dyrlæger.

Tak fordi vi måtte hilse på alle jeres dejlige dyr :-)

 

 

 

hundeejere ude at gå tur med andre hundeejere på græsplæne
Begivenheds dato: 
Søndag, 1 oktober, 2017 - 10:00 til 13:00

Vejret holdt og blev faktisk bare bedre og bedre denne første søndag i oktober, hvor efterårsudgaven af vores fælles gåtur 'Vandrende Vovser i Vorup' blev afholdt.

Igen havde mange meldt sig til turen, der var delt i en kort og en længere udgave, så alle kunne være med.

Efter gåturen blev der grillet pølser på dyrehospitalet, og arrangementet blev sluttet af med kaffe og kage samt en goodie-bag til alle hundene.

Vi takker som altid for en dejlig søndag formiddag sammen med jer og jeres skønne hunde - og håber at se jer igen til forårsgåturen næste år :-)

2 hunde med ejere
Begivenheds dato: 
Søndag, 28 maj, 2017 - 10:00 til 13:00

Vores første Vandrende Vovser-tur fra vores nye adresse på Bogensevej 16 løb af stablen med masser af dejlige hunde og deres ejere på en varm søndag i maj :-)

Efter gåturen var der sædvanen tro samling på dyrehospitalet med lidt godt til ganen og hyggesnak, mens vovserne slappede af i skyggen.

Vi takker alle for en dejlig søndagstur sammen med jer og håber at se jer alle igen til efterårsudgaven af 'Vandrende Vovser i Vorup' :-)

 

 

 

 

Begivenheds dato: 
Onsdag, 10 maj, 2017 - 18:30 til 21:00

Så afholdt vi vores første Hvalpeaften i de nye omgivelser på Bogensevej, og hvalpene nød at have et stort indhegnet græsareal at boltre sig på. Efter en hel dag med regnvejr var vejrguderne heldigvis med os, så vi kunne være udenfor uden at blive alt for våde :-)

Aftenen bød som altid på foredrag med forskellige relevante emner, og hvalpene fik leget rigtig meget. Især var tre af dem nærmest utrættelige - mon ikke de gik hjem og sov godt den efterfølgende nat!?

Som altid var der kaffe og kage i pausen, og hver hvalp fik en goodie-bag med hjem sidst på aftenen.

Begivenheds dato: 
Lørdag, 28 januar, 2017 - 10:00 til 14:00

ÅBENT HUS PÅ VORUP DYREHOSPITAL

Lørdag d.28.januar 2017 holdt vi et stort Åben Hus-arrangement her på dyrehospitalet, og ca. 300 mennesker samt mange hunde, nogle katte og et par marsvin lagde vejen forbi for at deltage ved dette arrangement, som blev afholdt i anledning af, at vi er flyttet i nye lokaler.

Der var sjove aktiviteter for hele familien - og så var der gratis tandeftersyn for de firebenede :-)

* GRATIS TANDCHECK AF DIT KÆLEDYR

Begivenheds dato: 
Mandag, 21 november, 2016 (Hele dagen) til Fredag, 25 november, 2016 (Hele dagen)

I hele uge 47 kan din hund, kat, kanin eller gnaver komme til et gratis tandcheck hos os.

Du ringer blot på tlf. 86417800 og aftaler en tid, så vil en af vores dyrlæger lave et grundigt tandcheck på dit kæledyr, og du vil samtidig få gode råd til fremtidig pasning og pleje af dit kæledyrs tænder :-)

Begivenheds dato: 
Søndag, 25 september, 2016 - 10:00 til 13:00

Efterårsturen Vandrende Vovser i Vorup Enge blev afholdt i strålende solskin på en fantastisk varm og smuk septembersøndag.

Desværre blev vores rute denne gang påvirket af, at Den Blå Bro var under reperation, men det blev dog alligevel til en god gåtur for de mange fremmødte to- og firebenede.

Sædvanen tro sluttede vi af på dyrehospitalet med sandwich, kaffe og kage, og alle hunde fik en goodie-bag med hjem til sidst.

Vi takker for en dejlig søndagstur sammen med jer :-)

 

 

 

Begivenheds dato: 
Onsdag, 8 juni, 2016 - 18:30 til 21:00

Så afholdt vi endnu engang Hvalpeaften - denne gang var der udelukkende tilmeldt hunde af store racer, og der var som altid masser af leg og interaktion hvalpene imellem.

Aftenen bød som vanligt på foredrag om relevante emner for hvalpe i 2-5 måneders alderen afholdt af såvel dyrlæge som veterinærsygeplejerske med en mellemliggende pause, hvor der blev serveret både varmt og koldt samt kage og frugt.

Det gode vejr gjorde, at hvalpene kunne lege sammen udendørs hele aftenen (under opsyn, naturligvis) ... og mon ikke de gik hjem og sov rigtig godt hele natten ;-)

Begivenheds dato: 
Søndag, 8 maj, 2016 - 10:00 til 13:00

Aldrig har vi haft det så varmt på en Vandrende Vovser-tur, men denne søndag var ganske særlig med høj sol og over 20 grader - en rigtig skøn dag at gå en tur igennem Vorup Enge og se det hastigt spirende forår.

Mange havde som altid meldt sig til gåturen, der blev afsluttet på Vorup Dyrehospital, hvor der blev trakteret med kolde drikke, sandwich, kaffe og kage - og vovserne fik masser af tiltrængt vand og en goodie-bag med lækkerier til at tage med hjem.

Vi takker mange gange for endnu en hyggelig søndag formiddag sammen med jer :-)

 

 

Sider