Nyheder

På Vorup Dyrehospital gør vi meget ud af at deltage i kurser, foredrag, kongresser og andet, ligesom vi også selv afholder tema-møder og ERFA-foredrag for andre.
Vi synes, det er vigtigt hele tiden at dygtiggøre os samt følge med i den udvikling, der finder sted. Dermed er vi bedst klædt på til at hjælpe dig og dit kæledyr, når I har brug for det.

Forårskampagne på katteneutralisation

Tag ansvar for din kat........

...og lad den neutralisere og øretatovere - det er det bedste for din kat.

Vi tilbyder neutralisation til kampagnepriser i hele marts, april og maj 2017:

Kastration ...............................................................................kr.800,-

Kastration og øretato inkl. indberetning................................kr.950,-

Sterilisation .............................................................................kr.1350,-

FLYTNING TIL EN NY EJENDOM

Pladsen her på dyrehospitalet er blevet for trang, og vi har derfor planer om at flytte i nyistandsatte, større og langt mere moderne lokaler, hvilket bliver på Bogensevej her i Vorup.
Ejendommen er købt og skal inden længe starte en omfattende ombygning, så den kan komme til at fungere efter den standard, et moderne dyrehospital bør have.
Vi får masser af plads både i og omkring bygningen - og især glæder vi os til at kunne tilbyde vores kunder rigeligt med gode p-pladser og lette tilkørselsforhold.

Ny dyrlæge starter på Vorup Dyrehospital

Vi byder rigtig hjertelig velkommen til vores nye dyrlæge Rachel Lund Wiwe, der afløser dyrlæge Camilla Jørgensen, som har været hos os igennem ni år og nu har søgt nye udfordringer. Vi ønsker Camilla alt mulig held og lykke fremover.
Rachel kommer fra en stilling på Malling Dyrehospital, hvor hun har været ansat, siden hun blev færdiguddannet som dyrlæge i 2009.
Rachel bor i Odder med sin mand og søn samt familiens hunde og kat.
Vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med Rachel.