FLYTNING TIL EN NY EJENDOM

Pladsen her på dyrehospitalet er blevet for trang, og vi har derfor planer om at flytte i nyistandsatte, større og langt mere moderne lokaler, hvilket bliver på Bogensevej her i Vorup.
Ejendommen er købt og skal inden længe starte en omfattende ombygning, så den kan komme til at fungere efter den standard, et moderne dyrehospital bør have.
Vi får masser af plads både i og omkring bygningen - og især glæder vi os til at kunne tilbyde vores kunder rigeligt med gode p-pladser og lette tilkørselsforhold.
Det er vores håb, at vi kan flytte over i den nye, moderne ejendom inden årets udgang, og vi holder jer naturligvis løbende orienteret om, hvordan processen med ombygningen skrider frem såvel her på hjemmesiden som på vores Facebook side.