Emne: Dagbogsklip / 08. nov. 2018
Trille er en skøn og charmerende lille blandingshund, som i perioder havde haft lidt blod i sin urin samt ændret ædfærd, idet hun ikke virkede så tilpas som tidligere.Hun blev indlagt til undersøgelse, og allerede ved den kliniske undersøgelse kunne vi konstatere, at hendes blære føltes usædvanlig fast.Et røntgenbillede afslørede årsagen - i hendes blære lå en kæmpestor sten!
Emne: Dagbogsklip / 27. mar. 2016
Labradoren Frede var begyndt at kaste op, og han havde mistet sin appetit, hvilket enhver labrador-ejer ved, er ganske unormalt.Frede kom ind til os og blev undersøgt, og det viste sig hurtigt, at han skulle have taget et røntgenbillede. Desværre har Frede tendens til at spise alle mulige ting, så tanken om et fremmedlegeme i hans tarmsystem var nærliggende, og ganske rigtigt - han havde slugt et fremmedlegeme.
Emne: Dagbogsklip / 21. sep. 2014
Sille er en lille hvid spidshund, som ikke havde været sig selv de seneste dage, inden hun kom ind til os til nærmere undersøgelse.Hun spiste ikke, som hun plejede. Til gengæld drak hun mere end normalt, og hun var stille og energiforladt. Sin seneste løbetid havde hun afsluttet for ca. 3 uger siden, og nu var hun rigtig dårlig. En klinisk undersøgelse med efterfølgende scanning viste da også med alt tydelighed, hvad problemet var: Sille havde udviklet en alvorlig livmoderbetændelse. Hendes livmoder var kraftigt udspilet af store mængder pus.