Emne: Gode råd / 16. maj. 2019
Når det er rigtig varmt udenfor, er det skønt med en is - og det synes din hund også. Nedenfor ser du, hvordan du selv kan lave sunde is til din hund:
Emne: Gode råd / 06. jan. 2019
Når der er kulde og frost om vinteren, er det vigtigt at passe ekstra godt på dyrene. Vi har derfor samlet en håndfuld gode råd, så du kan bringe din hund og kat bedre igennem den kolde tid.
Emne: Gode råd / 14. dec. 2018
Tiden op til nytår og selve nytårsaften er en hård tid for mange hunde, idet de kan blive urolige eller direkte angste, når der fyres fyrværkeri af i nærheden af hjemmet.Nedenfor finder du gode råd til, hvordan du kan hjælpe din hund bedst muligt igennem denne vanskelige periode af året.TIDEN OP TIL NYTÅR Når den første afskydning af fyrværkeri starter midt i december er det vigtigt at aflede og afhjælpe din hunds uro mest muligt. 
Emne: Gode råd / 30. nov. 2018
Julen er en højtid forbundet med mange gøremål og ikke mindst mange forandringer i hjemmet.Alt dette kommer vores firbenede venner ligeledes til at mærke, og det er derfor en god idé at være ekstra opmærksom på de farer, der opstår, når hjemmet pludselig er fyldt med juleting, dekorationer, lys, bånd, gaver m.m.
Emne: Gode råd / 02. sep. 2018
Sensommer og efterår har typisk været lig med højsæson for lopper, men efterhånden er loppeplagen blevet et helårsproblem. Lopper kan formere sig utrolig hurtigt, idet 5 lopper kan blive til 6000 nye lopper i forskellige udviklingstrin på bare 3 uger...
Emne: Gode råd / 08. apr. 2018
Selv om man kan møde flåten året rundt, sker der en betydelig stigning i antallet af flåter om foråret og henover sommeren. Det er hermed også fra foråret af, at man skal tænke i forebyggende flåtbehandling for sin hund og/eller kat.