BLOGGEN

Emne: Gode råd / 16. maj. 2019

Når det er rigtig varmt udenfor, er det skønt med en is - og det synes din hund også. 
Nedenfor ser du, hvordan du selv kan lave sunde is til din hund:

Emne: Hund / 12. maj. 2019

Ferien nærmer sig, og hvad skal man gøre af sin hund imens?
Enten vælger man at sætte den i pasning i en hundepension eller hos familie/venner, eller også tager man sin hund med på ferie...

Emne: Kat / 25. apr. 2019

Det er forbundet med store fordele for din kat at blive neutraliseret - den får simpelthen et bedre liv, og du får mere glæde af den.

Emne: Hund / 05. mar. 2019

Borreliose - det er sidst på vinteren, din hund skal vaccineres!
Skovflåten har længe været et problem for både os mennesker og vores hunde, idet den kan overføre forskellige sygdomme. Den mest almindelige sygdom er Borreliose - en bakteriel infektion der overføres, når flåten suger blod. Studier viser, at op imod 55 pct. af alle flåter er bærere af Borrelia-bakterien, og at omkring 15-20 pct. af de danske hunde har været i kontakt med denne bakterie.

Emne: Kat / 26. jan. 2019

Lungeorm hos kat er udbredt over det meste af verdenen, og et nyligt studie har påvist, at parasitten findes hos ca.15% af danske katte. Der er dog store regionale forskelle.

Lungeormens livscyklus

Emne: Gode råd / 06. jan. 2019

Når der er kulde og frost om vinteren, er det vigtigt at passe ekstra godt på dyrene. Vi har derfor samlet en håndfuld gode råd, så du kan bringe din hund og kat bedre igennem den kolde tid.

Emne: Kanin / 02. jan. 2019

Kaniner er fra naturens side meget nøjsomme dyr, og de tåler ikke for store mængder energiholdigt foder, idet de let bliver overvægtige.
Desuden vokser kaninens tænder hele livet igennem. Faktisk vokser de med 2-3 mm om ugen (!), og dette stiller store krav til kaninens kost, idet den skal være særdeles fiberholdig for at give tænderne det nødvendige slid. 
Uden dette naturlige slid vil tænderne hurtigt vokse sig alt for lange og dermed skabe store sundhedsmæssige problemer for kaninen.

Emne: Kanin / 01. jan. 2019

Kan man vaccinere kaniner?
Ja, det kan man faktisk, idet der findes en vaccine på markedet, som kan beskytte vores kælekaniner mod to alvorlige sygdomme - nemlig Myxomatose (også kaldet kaninpest) og RHD (Rabbit Haemorrhagic Disease).

Vaccinen har været kendt og brugt i udlandet igennem flere år, og har ligeledes været registreret til brug i Danmark de seneste år.

Emne: Gode råd / 14. dec. 2018
Tiden op til nytår og selve nytårsaften er en hård tid for mange hunde, idet de kan blive urolige eller direkte angste, når der fyres fyrværkeri af i nærheden af hjemmet.
Nedenfor finder du gode råd til, hvordan du kan hjælpe din hund bedst muligt igennem denne vanskelige periode af året.

TIDEN OP TIL NYTÅR
  • Når den første afskydning af fyrværkeri starter midt i december er det vigtigt at aflede og afhjælpe din hunds uro mest muligt.
     
Emne: Gode råd / 30. nov. 2018

Julen er en højtid forbundet med mange gøremål og ikke mindst mange forandringer i hjemmet.
Alt dette kommer vores firbenede venner ligeledes til at mærke, og det er derfor en god idé at være ekstra opmærksom på de farer, der opstår, når hjemmet pludselig er fyldt med juleting, dekorationer, lys, bånd, gaver m.m.

Sider