Skip to main content

Foder til hunde og katte m.m.

Kontakt os

Vorup Dyrehospital - Randers
Din personlige dyrlæge

Bogensevej 16
8940 Randers SV
Tlf: 86 41 78 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Konsultation ved dyrlægen efter aftale alle hverdage 08.00-17.00

Der findes et meget stort antal fodermærker til vores kæledyr på det danske marked, og det er naturligvis hverken muligt eller nødvendigt at føre dem alle.
Vi har udvalgt to mærker af hunde- og kattefoder, som vi mener kan dække de ernæringsmæssige behov, dyrene har, både når der er tale om almindelige livsstadiediæter men også, når det gælder sygdomsdiæterne, der altid kun ordineres efter råd og vejledning fra dyrlægen.

Hvorfor gå op i hvilket foder man giver sin hund eller kat?
Jo, for adskillige undersøgelser har vist, at der er en forbindelse mellem ernæring og sundhed - både hos dyr og mennesker. Derfor ønsker vi alle at spise sundt, og valget af foder til vores hund eller kat har en direkte indflydelse på dens helbred og velbefindende.
Hill's Pet Nutrition til hunde og katte

Hill's Pet Nutrition-serien er klinisk dokumenteret terapeutisk ernæring (sygdomsdiæter) udviklet til at understøtte behandlingen af en lang række sygdomstilstande hos både hunde og katte.
Serien råder dog også over diæter, som ligeledes kan gives til raske dyr for at forebygge bestemte lidelser, f.eks tandsten eller overvægt.
Alle diæterne fås i flere forskellige posestørrelser og mange af dem også som dåsefoder.


SPECIFIC™ til hunde og katte

SPECIFIC™ -foderet fra Dechra er et kvalitetsfoder, som er udviklet gennem tæt samarbejde mellem dyrlæger, biologer og ernæringseksperter.
I det komplette SPECIFIC™ sortiment er der diæter til alle faser i din hund eller kats liv.
For at sikre at du altid får den bedste rådgivning og dén diæt, som passer netop din hund eller kat, sælges SPECIFIC™ -foderet udelukkende gennem dyrlæger.


Foder til kaniner og marsvin

Kaniner og marsvin har i lige så høj grad behov for et foder af god kvalitet og med korrekt ernæringsmæssig sammensætning som hunde og katte, og derfor har vi valgt at føre Science Selective Rabbit og Science Selective Guinea Pig, som er et monokomponent fuldfoder til henholdsvis kaniner og marsvin.