Nyheder

På Vorup Dyrehospital gør vi meget ud af at deltage i kurser, foredrag, kongresser og andet, ligesom vi også selv afholder tema-møder og ERFA-foredrag for andre.
Vi synes, det er vigtigt hele tiden at dygtiggøre os samt følge med i den udvikling, der finder sted. Dermed er vi bedst klædt på til at hjælpe dig og dit kæledyr, når I har brug for det.

Velkommen til dyrlæge Anne Sofie B. Johansen

Vi byder velkommen til dyrlæge Anne Sofie B. Johansen, som startede hos os i april.
Anne Sofie kommer fra en tilsvarende stilling som smådyrsdyrlæge på Sjælland, hvor hun har været i nogle år efter endt kandidateksamen.
Anne Sofie har en særlig interesse for de kirurgiske opgaver, og hun har allerede dygtiggjort sig meget på området, som hun ønsker at bygge videre på også fremadrettet.

Vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med Anne Sofie.

Ny ultralydsscanner

Vi opgraderer hele tiden vores udstyr, så vi altid råder over tidssvarende, funktionelt og driftsikkert udstyr, og som seneste tiltag har vi investeret i en lækker ny ultralydsscanner, der forbedrer vores muligheder indenfor ultralydsscanning markant.

Årsmøde kongres for dyrlæger

Vi deltager alle jævnligt ved diverse kurser, foredrag, seminarer, aftenmøder, erfa-grupper, m.m. for at holde os opdateret omkring den nyeste viden samt dygtiggøre os løbende for til stadighed at højne det faglige niveau og vores kompetencer.
Denne gang var det dyrlæge Heidrun Møller, som var afsted til den store årlige kongres for dyrlæger, hvor to dage med forskellige spor af forelæsninger gav mange gode input.
Der blev også tid til at snakke med diverse firmaer omkring vores næste store investering, nemlig en ny ultralydsscanner.

Nyt laboratorieudstyr

Ligesom vi løbende efteruddanner os ved at deltage i kurser, foredrag, work-shops, m.m, har vi også hele tiden fokus på, at vores udstyr skal fornyes og holdes opdateret.
Senest har vi investeret stort i helt nye maskiner til vores in-house laboratorie, så vi nu kan yde en langt hurtigere og bedre service på det område til gavn for patienterne.

VSP-elev Julie er færdiguddannet

Idag blev vores elev Julie Andersen færdig med sin uddannelse, og hun kan nu kalde sig veterinærsygeplejerske.
Julie sluttede af med et flot eksamensresultat igår nede på Hansenberg-skolen i Kolding, og idag var hun forbi hos os for at få blomster og gave og blive fejret.
Vi ønsker Julie alt mulig held og lykke fremover :-)

Dyrlæge på Verdenskongres

Hvert år afholdes en verdenskongres for smådyrsdyrlæger. I år blev den afholdt i København med deltagelse af næsten 3000 dyrlæger fra hele verden.
Dyrlæge Heidrun Møller var afsted på den 4 dage lange kongres, hvor dagene var fyldt med foredrag omkring den nyeste viden om en lang række emner indenfor diagnosticering og behandling af kæledyr.