Nyheder

På Vorup Dyrehospital gør vi meget ud af at deltage i kurser, foredrag, kongresser og andet, ligesom vi også selv afholder tema-møder og ERFA-foredrag for andre.
Vi synes, det er vigtigt hele tiden at dygtiggøre os samt følge med i den udvikling, der finder sted. Dermed er vi bedst klædt på til at hjælpe dig og dit kæledyr, når I har brug for det.

Årsmøde kongres for dyrlæger

Vi deltager alle jævnligt ved diverse kurser, foredrag, seminarer, aftenmøder, erfa-grupper, m.m. for at holde os opdateret omkring den nyeste viden samt dygtiggøre os løbende for til stadighed at højne det faglige niveau og vores kompetencer.
Denne gang var det dyrlæge Heidrun Møller, som var afsted til den store årlige kongres for dyrlæger, hvor to dage med forskellige spor af forelæsninger gav mange gode input.
Der blev også tid til at snakke med diverse firmaer omkring vores næste store investering, nemlig en ny ultralydsscanner.

Nyt laboratorieudstyr

Ligesom vi løbende efteruddanner os ved at deltage i kurser, foredrag, work-shops, m.m, har vi også hele tiden fokus på, at vores udstyr skal fornyes og holdes opdateret.
Senest har vi investeret stort i helt nye maskiner til vores in-house laboratorie, så vi nu kan yde en langt hurtigere og bedre service på det område til gavn for patienterne.

VSP-elev Julie er færdiguddannet

Idag blev vores elev Julie Andersen færdig med sin uddannelse, og hun kan nu kalde sig veterinærsygeplejerske.
Julie sluttede af med et flot eksamensresultat igår nede på Hansenberg-skolen i Kolding, og idag var hun forbi hos os for at få blomster og gave og blive fejret.
Vi ønsker Julie alt mulig held og lykke fremover :-)

Dyrlæge på Verdenskongres

Hvert år afholdes en verdenskongres for smådyrsdyrlæger. I år blev den afholdt i København med deltagelse af næsten 3000 dyrlæger fra hele verden.
Dyrlæge Heidrun Møller var afsted på den 4 dage lange kongres, hvor dagene var fyldt med foredrag omkring den nyeste viden om en lang række emner indenfor diagnosticering og behandling af kæledyr.

Velkommen til VSP-elev Maria Buus Pedersen

Vi byder velkommen til vores næste elev Maria I. Buus Pedersen, som starter med et skoleophold i april 2017 efterfulgt af sin første praktikperiode hos os i juli 2017.
Maria har allerede læst til veterinær sygehjælper, hvilket betyder, at hun kun har kort tid tilbage af uddannelsen for at kunne kalde sig veterinærsygeplejerske, og hun forventes at blive helt færdig i slutningen af 2018.
Privat bor Maria bor en stor gård lidt uden for Hobro sammen med sin mand og et stort antal dyr af enhver art. Især er opdræt af kælegrise én af Marias store passioner.

Forårskampagne på katteneutralisation

Tag ansvar for din kat........

...og lad den neutralisere og øretatovere - det er det bedste for din kat.

Vi tilbyder neutralisation til kampagnepriser i hele marts, april og maj 2017:

Kastration ...............................................................................kr.800,-

Kastration og øretato inkl. indberetning................................kr.950,-

Sterilisation .............................................................................kr.1350,-