Skip to main content

Øget fokus på det gode vagtsamarbejde, vi er en del af

Det er ikke alle dyrlæger, som tilbyder en vagtordning, men det gør vi heldigvis på Vorup Dyrehospital, idet vi er en del af en velfungerende vagtkreds bestående af dyrehospitaler i og omkring Randers.
Skulle uheldet være ude for dit kæledyr udenfor vores normale åbningstid, kan du altid træffe en dyrlæge på vagttelefonen: 70 22 71 22.

I dette vagtsamarbejde vil du altid møde en faglig kompetent smådyrsdyrlæge, der tilser og behandler dit kæledyr, hvorefter den pågældende dyrlæge sender journal og information tilbage til os, så vi ved, hvad der er sket med dit kæledyr. Dette betyder tryghed for dig og dit kæledyr.

Vagtsamarbejdet har egentlig eksisteret i mange år, men tiden er inde til at øge fokus på dette netværk af dyrehospitaler, som er etableret for at skabe tryghed og sikkerhed for, at dit kæledyr altid kan blive tilset af en dygtig dyrlæge - også de nætter og weekender, hvor det ikke er vores tur til at have vagten.

Du kan læse mere her: https://randers.netavis.nu/styrket-hjaelp-til-kaeledyr-uden-for-dyreklinikkernes-normale-aabningstid/